Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie vášho používateľského zážitku a poskytovanie obsahu. Niektoré sú nevyhnutné na správne fungovanie stránky, iné sú voliteľné a môžu sa používať na prispôsobenie reklám - viac informácií.
Ďalšie informácie o používaní osobných údajov spoločnosťou Google nájdete tu: Google’s Privacy & Terms site.
BIO Nut Butter Cups značky Smart Organic sú vegánskou verziou známych čokoládových Butter cups alebo takzvaných čokoládových košíčkov (pralín) so stredom z arašidovej alebo inej nátierky.
V balení sú 3 pralinky s krémovým stredom s lieskovoorieškovou nátierkou, ktorá je zaliata vegánskou čokoládou a všetko je dotvorené štipkou soli, ktorá zvýrazní chute.
Tieto lahodné pralinky Nut Butter Cup sú vyrobené z kvalitných surovín z bio produkcie, medzi ktorými nenájdete biely cukor a umelé arómy.
Poteší aj praktická veľkosť balenia, ktoré sa zmestí do každého vrecka - vždy so sebou, keď budete chcieť niečo sladké. V každom balení sú 3 pralinky, čo vám umožňuje podeliť sa o ne so svojimi blízkymi alebo si vychutnať túto lahodnú maškrtu sami.
| Výživová hodnota | 100 g | 13 g |
|---|---|---|
| Energetická hodnota | 2615 kJ / 630 kcal | 340 kJ / 82 kcal |
| Tuky | 49 g | 6,4 g |
| - z toho nasýtené mastné kyseliny | 20 g | 2,6 g |
| Sacharidy | 38 g | 4,9 g |
| - z toho cukry | 27 g | 3,5 g |
| Vláknina | 1,3 g | 0,2 g |
| Bielkoviny | 8,8 g | 1,1 g |
| Soľ | 0,28 g | 0,04 g |
Zloženie: pražené lieskové orechy* (32 %), kokosový cukor*, kakaová hmota*, kakaové maslo*, kokosový krém*, slnečnicový lecitín* (emulgátor), soľ. *Z ekologickej výroby. BG-BIO-22. Poľnohospodárstvo mimo EÚ
Kakaová sušina v čokoláde: 52 %.
Môže obsahovať stopy sezamu, arašidov a iných orechov.
Netto hmotnosť: 39 g (3 x 13 g)
Upozornenie: Skladujte na chladnom, tmavom a suchom mieste.
Pondelok až štvrtok: od 8:00 do 16:00
Piatok: od 8:00 do 14:00
Možnosť platby kartou. Zaručená ochrana osobných údajov prostredníctvom šifrovania SSL.
Možnosť platby kartou. Zaručená ochrana osobných údajov prostredníctvom šifrovania SSL.